Τουρισμός

Enter NORDIC WALKING λοιπόν στο λογισμικό των διακοπών μας, σαν ένα καινούριο τουριστικό προϊόν. Είναι ενεργό, είναι αθλητικό, είναι οικολογικό, είναι ήρεμο αλλά και προκλητικό.

Ταιριάζει σε κάθε χώρο και χρόνο, σε ξύλινη εσωτερική σάλα χειμερινών διακοπών, στο χιόνι αν αποφασίσουμε να βγούμε έξω, στο ατέλειωτο καταπράσινο ανοιξιάτικο λιβάδι, στη νησιώτικη παραλία νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα πριν ένα χαλαρωτικό θαλασσινό μπάνιο, στο ορεινό μονοπάτι όταν πάμε να επισκεφθούμε το αντικρινό μοναστήρι.

Κάνοντας δυναμική αλλά ταυτόχρονα ήπια άσκηση, μπορούμε να περιηγηθούμε ένα αρχαιολογικό χώρο ή κυμάσουμε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς.

Τί όμως χρειαζόμαστε για να τα πετύχουμε όλα αυτά;…….ένα ζευγάρι Nordic Walkingsticks, ένα πιστοποιημένο INWA Nordic Walking instructor.

Γνωρίστε στις διακοπές σας το Nordic Walking, εφαρμόζετε τέλεια σε διακοπές ΄πελατών που θέλουν να κάνουν διακοπές ξενάγηση σε διάφορους πολιτιστικούς αρχαιολογικούς χώρους με κίνηση και άσκηση!!  Τουριστικά θέρετρα .κρουαζιερόπλοια και ότι έχει να κάνει με τουρισμό και ανθρώπους που έρχονται να απολαύσουν τα μαγικά τοπία της χώρας μας ,ένας εναλλακτικός και πρωτοποριακός τρόπος για προσέγγιση τουριστών σε κάθε μονοπάτι ,παραλία,χωριό του τόπου μας .

Ταιριάζει απόλυτα με το Ελληνικό στοιχείο ,

Ξενοδοχεία ,spa , τουριστικά  γραφεία, κά